Graffiti kinderfeestje

Vier bij ons je tofste graffiti kinderfeestje!

Een graffiti kinderfeestje vieren? Dat doe je bij de Graffiti-Boys!
Wij geven de leukste graffiti kinderfeestjes bij ons in Amsterdam en Utrecht! Wij leren de kinderen de kunst van graffiti en plezier hebben in het maken van kunst, de naam doet misschien anders vermoeden maar bij ons werken ook meiden artiesten. Bij onze graffiti kinderfeestjes en partijtjes geven wij eerst altijd uitleg wat we gaan doen en wat het feestje inhoud, een soort introductie. Hierna krijgen de kinderen een uitgebreide presentatie over de graffiti kunst. De geschiedenis, de diverse spuittechnieken, de verschillende graffiti vormen en alle overige informatie over bijvoorbeeld de spuitbussen en capjes. Na de leuke informatieve presentatie gaan we samen wat ontwerpen, hier zijn de kinderen vrij in om te maken wat ze willen. Uiteindelijk maakt elke kind zijn eigen graffiti paneeltje om mee naar huis te nemen! Uiteraard ook altijd met wat extra’s voor de jarige inclusief een creatief cadeautje!

Wij zijn eerder op RTVUtrecht uitgeroepen tot het tofste feestje in het jaar en bij graffiti-aanbieders Benelux achter Graffitifun aan uitgeroepen tot 1 van de beste workshop graffiti aanbieders!! Ook waren wij te zien op SBS6, RTL4 en RTLZ.

Kort samengevat, wat houd een graffiti kinderfeestje bij ons in en wat zit hierbij inbegrepen?
-Presentatie met uitleg en ontwerpen
-Een eigen graffiti paneel per kind (mag mee naar huis, let op wij gebruiken triplex geen hardboard goedkoop!)
-Rondleiding bij de graffiti muren
-Op de muur spuiten met de jarige
-Cadeautje voor de jarige en diploma’s per kind
-Met eigen privé graffiti artiest(en)
-Duur circa kleine 2 uur (indicatie)
-100% garantie op doorgaan en betaling achteraf

Vanaf jongs af aan hebben wij een grote passie voor de graffiti kunst en willen dit graag ook aan de kinderen overbrengen. Wij hebben zeer veel en jarenlange ervaring in het werken met kinderen en weten deze op de juiste manier over te brengen. Dit is erg belangrijk natuurlijk want de kinderen kunnen wel een mooi paneeltje mee naar huis nemen maar de ervaring is nog veel belangrijker voor een leuk en geslaagd feestje. Amsterdam en Utrecht hebben unieke en grote leuke graffiti locaties.
Wij leggen dus meer de focus op de ervaring zodat de kinderen echt genieten en trots naar huis gaan! Voor de jarige is dit juist ook leuker en onvergetelijk als de kinderen van het feestje allemaal zeggen hoe tof dit was!!

Hieronder zijn onze standaardprijslijsten te vinden voor een graffiti kinderfeesje.
Reserveringen gaan uitsluitend alleen per e-mail. Betaling op de dag zelf naar het aantal kinderen, geen aanbetaling!

Prijslijsten:
4 kinderen €105,- inclusief BTW
5 kinderen €130,- inclusief BTW
6 kinderen €150,- inclusief BTW
7 kinderen €170,- inclusief BTW
8 kinderen €180,- inclusief BTW
9 kinderen €190,- inclusief BTW
10 kinderen €200,- inclusief BTW
11 kinderen €210,- inclusief BTW
12 kinderen €220,- inclusief BTW
13 kinderen €230,- inclusief BTW
14 kinderen €240,- inclusief BTW
15 kinderen €250,- inclusief BTW
16 kinderen €260,- inclusief BTW
17 kinderen €270,- inclusief BTW
18 kinderen €280,- inclusief BTW
19 kinderen €290,- inclusief BTW
20 kinderen €300,- inclusief BTW

Let op! Soms hebben wij nog plekken over en gaan eruit met 10-50% kortingen!!! Mail ons dus snel om deze niet mis te lopen.
Deze prijzen zijn totaalprijzen inclusief BTW en inclusief speciale graffiti lagedruk bussen om samen met de artiest de lijnen af te werken voor een mooier resultaat en blijere gezichtjes van de kinderen met hun resultaat. Nooit zorgen, zelfs niet vooraf want wij vragen geen aanbetaling!
Mochten er meer kinderen komen? Geen probleem! Dit is ook mogelijk, ook kunnen er diverse extra’s worden geboekt zoals meer dan 1 artiest of poncho’s. Dit alles kan aangegeven worden bij de reservering. In overleg is het zelfs mogelijk om voor de jarige of kinderen een graffiti shirt te laten bedrukken met een naam in graffiti letters en style. Dit alles in overleg, want dit moeten wij ruim op tijd weten en indien op voorraad.

Bij interesse is het handig om ons even te mailen zodat wij alle info en beschikbaarheid kunnen doorsturen. Natuurlijk mag bellen of whatsappen ook, voorkeur is wel mailen in verband met de vele aanvragen bij ons.
Wij raden aan om een graffiti kinderfeestje bij ons te vieren in Amsterdam of Utrecht. Deze locaties zijn erg leuk, uniek met veel graffiti muren. Volop parkeergelegenheid en overdekt bij slechter weer! Ook zijn er andere graffiti locaties zoals Nieuwegein, Haarlem en Rotterdam.

Ook voor een toffe graffiti muurschildering, slaapkamer of woonkamer zit je bij ons bij het goede adres! Een graffiti naam, logo of een afbeelding naar wens is allemaal mogelijk. Daarnaast mag er ook geholpen worden met inkleuren in overleg, wie wil dat nou niet?!
Een graffiti naam op de slaapkamer is al mogelijk vanaf €95,- incl.
Bij een prijsopgave hiervan graag indicatie geven van het ontwerp/wensen en locatie.

Wij van Graffiti-Boys verzorgen de leukste graffiti kinderfeestjes.
Ook mogelijk voor bijvoorbeeld schoolactiviteiten en of kampen met kinderen. Voor nu tijdens de huidige corona situatie is dit bij ons goed te doen, wij werken altijd op grote ruime buitenlocaties. Vooral onze locaties in Amsterdam en Utrecht zijn een aanrader en een echte hele belevenis voor iedereen!

Like ons ook op social media! Wij hebben diverse acties ook vaak om een tof feestje gratis te winnen!

Graffiti kinderfeestje Amsterdam workshops
Kinderfeestje graffiti spuiten
Graffiti kinderfeestje Amsterdam en Utrecht bij de Graffiti-Boys
Graffiti workshop bedrijfsuitje
Graffiti workshop vis maken
Graffiti ajax slaapkamer