Graffiti kinderfeestje

Vier bij ons je tofste graffiti kinderfeestje!

Een graffiti kinderfeestje vieren? Dat doe je bij de Graffiti-Boys!

Wij geven de leukste graffiti kinderfeestjes bij ons in Amsterdam, Zaandam en Utrecht! Wij leren de kinderen de kunst van graffiti, hoe de geschiedenis is ontstaan in New York en overgevlogen is naar Europa en Nederland. Ook leren wij de kids plezier hebben in het maken van kunst, de naam doet misschien anders vermoeden maar bij ons werken ook meiden artiesten.
Bij onze graffiti kinderfeestjes en partijtjes geven wij eerst altijd uitleg wat we gaan doen en wat het feestje inhoud, een soort introductie en theorie gedeelte. Hierna krijgen de kinderen een uitgebreide presentatie over de graffiti kunst. De geschiedenis, de diverse spuittechnieken, de verschillende graffiti vormen en alle overige informatie over bijvoorbeeld de spuitbussen en capjes. Na de leuke informatieve presentatie gaan we samen wat ontwerpen, hier zijn de kinderen vrij in om te maken wat ze willen voor hun eigen graffiti paneel. Uiteindelijk maakt elke kind zijn eigen graffiti paneeltje om mee naar huis te nemen! Uiteraard ook altijd met wat extra’s voor de jarige inclusief een creatief cadeautje!

Wij zijn eerder op RTVUtrecht uitgeroepen tot het tofste feestje van het jaar en bij graffiti-aanbieders Benelux achter Graffitifun aan uitgeroepen tot 1 van de beste workshop graffiti aanbieders!! Ook waren wij te zien op SBS6, RTL4 en RTLZ.

Programma graffiti feestje Graffiti-Boys:
-Presentatie met uitleg en ontwerpen
-Een eigen graffiti paneel per kind (mag mee naar huis als aandenken, erg tof!)
-Rondleiding bij de mooiste graffiti en streetart muren
-Op de muur spuiten met de jarige
-Cadeautje voor de jarige en diploma’s per kind
-Met eigen privé graffiti artiest(en)
-Duur circa kleine 2 uur (indicatie)
-100% garantie op doorgaan en betaling achteraf

Vanaf jongs af aan hebben wij een grote passie voor de graffiti kunst en willen dit graag ook aan de kinderen overbrengen. Wij hebben zeer veel en jarenlange ervaring in het werken met kinderen en weten deze op de juiste manier over te brengen. Dit is erg belangrijk natuurlijk want de kinderen kunnen wel een mooi paneeltje mee naar huis nemen maar de ervaring is nog veel belangrijker voor een leuk en geslaagd feestje. Amsterdam, Zaandam en Utrecht hebben unieke en grote leuke graffiti locaties.
Wij leggen dus meer de focus op de ervaring zodat de kinderen echt genieten en trots naar huis gaan! Voor de jarige is dit juist ook leuker en onvergetelijk als de kinderen van het feestje allemaal zeggen hoe tof dit was!! Wij behoren vaak tot de tofste feestjes en activiteiten ooit!

Wij bieden 15 jaar ervaring met de meest ervaren graffiti entertainers en artiesten van jong tot oud!
Hieronder zijn onze standaardprijslijsten te vinden voor een graffiti kinderfeesje. Wat kost het om een graffiti feestje te organiseren?

Prijslijsten:
4 kinderen €120,- inclusief BTW
5 kinderen €145,- inclusief BTW
6 kinderen €165,- inclusief BTW
7 kinderen €185,- inclusief BTW
8 kinderen €195,- inclusief BTW
9 kinderen €205,- inclusief BTW
10 kinderen €215,- inclusief BTW
11 kinderen €225,- inclusief BTW
12 kinderen €235,- inclusief BTW
13 kinderen €245,- inclusief BTW
14 kinderen €255,- inclusief BTW
15 kinderen €265,- inclusief BTW
16 kinderen €275,- inclusief BTW
17 kinderen €285,- inclusief BTW
18 kinderen €295,- inclusief BTW
19 kinderen €305,- inclusief BTW
20 kinderen €315,- inclusief BTW
21 kinderen €325,- inclusief BTW
22 kinderen €335,- inclusief BTW
23 kinderen €345,- inclusief BTW
24 kinderen €355,- inclusief BTW
25 kinderen €365,- inclusief BTW

Let op! Soms hebben wij nog plekken over en gaan eruit met 10-50% kortingen!!! Mail ons dus snel om deze niet mis te lopen.
Reserveringen gaan uitsluitend alleen per e-mail. Betaling op de dag zelf naar het aantal kinderen, geen aanbetaling!

Deze prijzen zijn totaalprijzen inclusief BTW en inclusief speciale graffiti lagedruk bussen om samen met de artiest de lijnen af te werken voor een mooier resultaat en blijere gezichtjes van de kinderen met hun resultaat. Nooit zorgen, zelfs niet vooraf: want wij vragen geen aanbetaling!

Mochten er minder/meer kinderen komen op de dag zelf? Geen probleem, wij passen de prijs ook gewoon aan! Ook kunnen er diverse extra’s worden geboekt zoals meer dan 1 artiest of extra poncho’s. In overleg is het zelfs mogelijk om voor de jarige of kinderen een graffiti shirt te laten bedrukken met een naam in graffiti letters en style. Dit alles in overleg, want dit moeten wij ruim op tijd weten en indien op voorraad.

Bij interesse is het handig om ons even te mailen zodat wij alle info en beschikbaarheid kunnen doorsturen. Natuurlijk mag bellen of whatsappen ook, voorkeur is wel mailen in verband met de vele aanvragen bij ons en niet altijd goed bereikbaar telefonisch. Ook in verband met een andere baan erbij en kunnen we dit zo aantrekkelijk aanbieden zoals niemand!!
 
Wij raden aan om een graffiti kinderfeestje bij ons te vieren in Amsterdam of Utrecht voor een echte graffiti belevenis. Deze locaties zijn erg leuk, uniek met veel graffiti muren. Volop parkeergelegenheid en overdekt bij slechter weer! Ook zijn er andere graffiti locaties zoals Nieuwegein, Haarlem en Rotterdam.
Thuis een graffiti feestje vieren is geen aanrader, bij slecht weer kan je alles annuleren en binnen in een schuur/overkapping etc. komt iedereen om van de verfnevel en dampen + erg ongezond voor iedereen.

Ook voor een leuk kinderfeestje in Zaandam en Rotterdam zit je bij ons goed!

Ook voor een toffe graffiti muurschildering, slaapkamer of woonkamer zit je bij ons bij het goede adres! Een graffiti naam, logo of een afbeelding naar wens is allemaal mogelijk. Daarnaast mag er ook geholpen worden met inkleuren in overleg, wie wil dat nou niet bijvoorbeeld voor je kinderkamer?!
Een graffiti naam op de slaapkamer is al mogelijk vanaf €145,- incl.
Bij een prijsopgave hiervan graag indicatie geven van het ontwerp/wensen en de locatie.

Wij van Graffiti-Boys verzorgen de leukste graffiti kinderfeestjes. Lees ook meer hier over ons.
Ook mogelijk voor bijvoorbeeld schoolactiviteiten en of kampen met kinderen als CKV of CJP cultuur uitje.
Lees hier meer over onze graffiti workshops.

Like ons ook op social media! Wij hebben diverse acties ook vaak om een tof feestje gratis te winnen!
Interesse in je tofste graffiti feestje? Neem dan contact met ons op.