Graffiti workshops

Boek hier je leukste graffiti workshop!

Iedereen kan bij ons graffiti leren en de kunst hiervan ervaren. Van particulieren, evenementen tot aan bedrijven! Graffiti bedrijfsuitjes zijn ideaal voor de teambuilding en een gezamenlijke band op te bouwen. Of wat dacht je van een tof graffiti kinderfeestje, graffiti schoolactiviteit of graffiti vrijgezellenfeestje? Iedereen kan bij ons boeken!!
Tijdens onze graffiti lessen en workshops zijn wij echt bezig met de graffiti kunst zelf. Wij geven deze leuke graffiti workshops voornamelijk op hele grote graffiti locaties in Amsterdam en Utrecht. Ook eventueel op andere locaties zoals Nieuwegein, Haarlem, Nieuw Vennep, Antwerpen en Rotterdam! Ook geven wij lessenreeksen op scholen, een toffe workshop voor een schooklas of doen wij veel bij kampen en introductieweken. Ook zijn wij CJP partner (cultuurpas).
Wekelijks bieden wij allerlei soorten workshop, ook scholen elke week van honderden kinderen en meerdere klassen op 1 dag.

Onze graffiti workshops zijn inclusief:
-Eigen graffiti artiest(en)
-Graffiti paneel per persoon, gezamenlijke grote kunstwerken of gezamenlijk op een grote graffiti muur (in overleg)
-Rondleidingen bij de graffiti walls/muren
-Op een echte graffiti muur spuiten met de gehele groep
-Cadeau en diploma’s (bij kinderfeestjes)
-Duur circa kleine 1.45-2.00 uur (indicatie: verschilt per groep, aanvraag, locatie en wensen).
-Betaling achteraf naar aantal personen
-100% garantie op doorgaan bij reserveren of een boeking

Graffiti-Boys: aanrader!
Wij zijn ook uitgeroepen naast onze graffiti collega aanbieder Graffitifun (personal-artist) als 1 van de beste keus graffiti workshop aanbieders van de Benelux door de website graffiti-aanbieders in de Benelux!!

Prijslijsten:
2 deelnemers €60,- inclusief 21% BTW
3 deelnemers €90,- inclusief 21% BTW
4 deelnemers €120,- inclusief 21% BTW
5 deelnemers €145,- inclusief 21% BTW
6 deelnemers €165,- inclusief 21% BTW
7 deelnemers €185,- inclusief 21% BTW
8 deelnemers €195,- inclusief 21% BTW
9 deelnemers €205,- inclusief 21% BTW
10 deelnemers €215,- inclusief 21% BTW
11 deelnemers €225,- inclusief 21% BTW
12 deelnemers €235,- inclusief 21% BTW
13 deelnemers €245,- inclusief 21% BTW
14 deelnemers €255,- inclusief 21% BTW
15 deelnemers €265,- inclusief 21% BTW
16 deelnemers €275,- inclusief 21% BTW
17 deelnemers €285,- inclusief 21% BTW
18 deelnemers €295,- inclusief 21% BTW
19 deelnemers €305,- inclusief 21% BTW
20 deelnemers €315,- inclusief 21% BTW
21 deelnemers €325,- inclusief 21% BTW
22 deelnemers €335,- inclusief 21% BTW
23 deelnemers €345,- inclusief 21% BTW
24 deelnemers €355,- inclusief 21% BTW
25 deelnemers €365,- inclusief 21% BTW

Let op! Soms hebben wij nog plekken over en gaan eruit met 10-50% kortingen!!! Mail ons dus snel om deze niet mis te lopen.
Deze prijzen zijn totaalprijzen inclusief 21% BTW, eigen artiest en inclusief speciale graffiti lagedruk spuitbussen (als optie) om samen met de artiest de lijnen af te werken voor een extra mooi eindresultaat.

Voor bedrijfsuitjes, evenementen en overige workshops op locatie maken wij een prijsofferte en opgave op maat.
Deze prijzen voor bedrijven, instelling en overige events zijn al vanaf €9,50 p.p. exclusief 21% BTW. Bovenstaande prijzen zijn dus gericht op onze locatie, particulieren en beschikbaarheid workshop data. Wij hebben dus openbare en eerlijke prijslijsten zonder verrassingen of bizarre prijzen op aanvraag. Helderheid, betrouwbaarheid en enthousiast is waar wij voor staan!

Onze graffiti workshops ofwel ook genoemd street-art cursussen zijn erg populair onder bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, scholen en overige instellingen en particulieren. Het leuke is van onze workshops is dat de deelnemers een gehele graffiti ervaring krijgen op unieke graffiti locaties. Hierdoor beleef en waan je je echt in de graffiti scene. Uiteindelijk gaat het niet alleen bij de workshop om een mooi resultaat maar ook om de ervaring. Vandaar dat ervaring voorop staat dan resultaat bij ons. Vandaar ook altijd positieve reviews van onze klanten. Wij raden altijd aan om bij ons op locatie een graffiti workshop te boeken, maar bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes is het ook mogelijk om dit op een eigen locatie of bij het bedrijf zelf te doen.
Wij verzorgen altijd alle materialen en spullen compleet om de klanten te ontzorgen. Een graffiti workshop binnen? Liever niet in verband met de verfgassen en dampen maar voor grotere bedrijfsuitjes, events en groepen kunnen wij dit wel verzorgen met spuitbussen op waterbasis! Hier zit wel een iets hogere prijskaartje aan.

Als graffiti artiesten weten wij dat graffiti spuiten veel moeilijker is dan het lijkt. Wij brengen de informatie en technieken over op onze deelnemers zodat zij ook de basis begrijpen om een graffiti kunstwerk op te bouwen. Dit gebeurd namelijk in lagen en werkt heel anders dan tekenen of schilderen. Dit leer je dus allemaal als deelnemers bij onze workshops in heldere stappen en onder begeleiding!

Bij interesse is het handig om ons even te mailen zodat wij alle info en beschikbaarheid kunnen doorsturen. Natuurlijk mag bellen of whatsappen ook, voorkeur is wel mailen in verband met de vele aanvragen bij ons en het doorsturen van alle beschikbare data.
Wij raden aan om een graffiti workshop bij ons te vieren in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam en Utrecht. Deze locaties zijn erg leuk, uniek met veel graffiti muren. Volop parkeergelegenheid en overdekt bij slechter weer!
Ook op andere locaties mogelijk zoals in Nieuwegein, Nieuw Vennep, Gent, Antwerpen of Haarlem. Ook op andere locaties naar wens in overleg zijn er mogelijkheden.

Onze workshops zijn voor iedereen mogelijk!

Boek snel je graffiti workshop en cursus bij de Graffiti-Boys (en girls) en neem contact met ons op!!