Over ons

Onze passie voor graffiti begon toen wij opgroeiden in Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam West. Wij geven nu de leukste graffiti workshops voor particulieren, bedrijven en diverse andere instellingen. Ook voor de tofste kinderfeestjes zit je bij ons goed! Ook maken wij nu graffiti muurschilderingen in opdracht. Meer dan 20 jaar ervaring!!

Op de straat hebben wij veel ervaring opgedaan in de graffiti scene. Wij zijn voornamelijk actief op natuurlijk legale plekken zodat wij hier onze passie netjes kwijt kunnen. Zoals de naam misschien anders doet vermoeden werken er bij de graffiti-boys niet alleen jongens of mannen maar ook de leukste meiden- vrouwen artiesten!! Wij geven de meeste workshops voor graffiti kinderfeestjes, ons programma is hier ook helemaal op aangepast. Wij hebben leuke graffiti locaties voor een echte creatieve en graffiti beleving, ook voor de ouders!

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons, hier doen wij altijd ons uiterste best voor! Het is voor ons ook een hobby erbij, waardoor wij altijd enthousiast zijn en dit aantrekkelijk kunnen aanbieden.

Bekijk ook onze reviews op google, wij bieden een leuk programma voor altijd een geslaagd feestje. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en weten hoe wij dit moeten overbrengen op de deelnemers en kinderen! Wij zijn ook CJP partner (cultuurpas).

Ons team blijft elk jaar weer groeien, onze tofste graffiti feestjes blijven zeker niet onopgemerkt! Wij zijn o.a. uitgezonden op RTVUtrecht, RTL4 en SBS6!
Wil jij ook bij ons komen werken of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke bijbaan? Je kan altijd bij ons solliciteren!
Wij bieden een leuk team en werkomgeving en heel flexibel waarin alles mogelijk is in overleg.

Elk jaar proberen wij ons te verbeteren en te onderscheiden op de markt. Dit alles door de beste prijs en kwaliteit verhouding.